Betaalmethodes

Uw bestelling kunt u op drie manieren betalen.

IDeal
Als u op het IDeal-logo klikt, verschijnen de deelnemende banken. Selecteer de bank, waar u uw bankzaken al online regelt. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed, waarna u een bevestiging van uw bank ontvangt. Na het afronden van de transactie komt u weer terug in onze winkel.

Rembours
Na het afronden van uw bestelling ontvangt u via e-mail een bevestiging. Betaling hiervan geschiedt bij aflevering van de bestelling bij de bezorger. Voor deze betaalmethode worden extra kosten in rekening gebracht.

Vooruitbetaling
Na het afronden van uw bestelling ontvangt u via e-mail een bevestiging. Bij het overmaken vermeldt u het bestelnummer als betalingsreferentie. Na ontvangst van het totaalbedrag wordt uw bestelling in behandeling genomen. Mochten wij na twee weken nog geen betaling van u hebben ontvangen, wordt uw bestelling in ons systeem geannuleerd. U ontvangt daarvan per mail een bericht. Voor deze betaalmethode worden extra kosten in rekening gebracht.