Retourneren

Retourbeleid
CuraTheek streeft ernaar om uw bestelling zo spoedig en zo zorgvuldig mogelijk af te leveren. Controleer voordat u de verpakking(en) opent eerst of de geleverde artikelen overeenkomen met uw bestelling. Mocht u toch een fout constateren en het artikel willen terugsturen, neemt u dan tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op via 030 – 699 58 59.

Verzendinstructies worden u telefonisch gegeven en daarna via mail bevestigd. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd, indien hier vooraf telefonisch contact over is geweest met D&M. Artikelen dienen gefrankeerd, ongeopend, ongebruikt en in originele staat retour ontvangen te worden, zulks ter beoordeling van D&M. Ongefrankeerde, geopende, gebruikte of beschadigde artikelen worden niet geaccepteerd noch gerestitueerd.

Herroepingsrecht/Retourzendingen
Alleen artikelen die volgens de Wet Verkoop op Afstand binnen het herroepingsrecht vallen, mogen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst geretourneerd worden. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Restitutie van het aankoopbedrag vindt alleen plaats als aan bovenstaande regels is voldaan.

Uitzonderingen herroepingsrecht
Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn de hieronder genoemde artikelen. Per artikel is aangegeven om welke reden het uitgesloten is van herroeping.

  • DermaCura® eczeemverband – artikel van persoonlijke aard/hygiëne
  • Flutter®VRP1 – artikel van persoonlijke aard/hygiëne
  • Allergocover® op maat – artikel gemaakt op specificatie consument