Over ons

CuraTheek – uw zorgwinkel is een activiteit van D&M. De missie van D&M is het verkopen van medische hulpmiddelen die een positieve bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een allergie, eczeem, astma- en/of COPD-klachten.

D&M is opgericht door de familie Ooms uit Zeist. Twee broers en twee zussen werkten reeds vele jaren succesvol en prettig samen in de verkoop en distributie van allergeenproducten voor diagnostiek en therapie van allergieklachten. Om onze verschillende doelgroepen beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij in 2010 onze bedrijfsactiviteiten gesplitst en D&M (Diagnostica en Medische Hulpmiddelen) B.V. opgericht.

D&M logoDe samenwerking tussen de broers en zussen is als volgt te omschrijven: door diversiteit in talent, kennis, vaardigheden en persoonlijkheden hetzelfde doel nastreven. D&M is er speciaal voor u als patiënt met een allergie, eczeem, astma- en/of COPD-klachten. Service en klantvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. D&M is actief met het ontwikkelen en selecteren van producten om het aanbod voor u te vergroten. Deze producten moeten aan uw en onze eis voldoen: een positieve bijdrage leveren aan uw kwaliteit van leven.